Sunday, April 22, 2012

Project 365

Αρκετό καιρό τώρα με ταλαιπωρεί η σκέψη ενός 'Project 365. Και τελικά το πήρα απόφαση να το ξεκινήσω.

 - Τι είναι το Project 365;

 Είναι ένα φωτογραφικό project στο οποίο ανεβάζεις μια φωτογραφία κάθε μέρα, την οποία την έχεις τραβήξει εκείνη την ημέρα ή 1-2 πριν. Όσο το έχω ψάξει στο internet πολλοί βάζουν μόνοι τους κανόνες να είναι τραβηγμένη την ίδια ημέρα η φωτογραφία, άλλοι να είναι 1-2 μέρες το πολύ πριν. Εγω θα προσπαθήσω να είναι της ίδιας ημέρας όσο γίνεται περισσότερο και να ανεβάζω κάθε μέρα.

 - Γιατί;

 Ίσως πολλοί απορείται γιατί να μπαίνω σε τέτοιους 'μπελάδες'.. χαχ Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά δύσκολο από μαρτυρίες ατόμων που το έχουν τελειώσει, 'ΑΛΛΑ' το σίγουρο είναι πως σε βοηθάει να μάθεις ακόμα περισσότερα πράγματα και να διευρύνεις τους οριζοντές σου. Μεγάλοι φωτογράφοι του σήμερα έχουν κάνει 365 projects και λένε πως τους βοήθησε πάρα πολύ να γίνουν καλύτεροι σε αυτό που αγαπάνε. Έτσι σκοπός μου είναι να προσπαθώ καθημερινά για μία καλύτερη φωτογραφία.

 Την πορεία του project μπορείτε να την δείτε στο account μου στο flickr πατώντας εδώ.

 Είμαι ήδη στις 2 μέρες και πάμε γερά.

Θα ενθάρυνα τον καθένα σας να ξεκινήσει, πιστεύω πως αξίζει αυτό το ταξίδι.

4 comments:

  1. Ωραίος man!! Keep on shooting!! :D

    ReplyDelete
  2. Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως σε κάθε φωτογραφία θα γράφω όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ISO, shutter, φακούς μπλα μπλα..

    ReplyDelete
  3. Μια ακόμα καλή ιδέα είναι να φωτογραφίζεις τον εαυτό σου κάθε πρωί που ξυπνάς. Δεν είναι δική μου ιδέα κάπου την είδα. δεν το ξεκίνησα βέβαια γιατί δεν τα πάω καλά με τον χρόνο οπότε μάλλον δεν θα άντεχα. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί...

    ReplyDelete